Amerikaanse omslag

Drukkerij Van De Maele Geraardsbergen Amerikaanse Omslag 1 Uitgelicht

Drukkerij Van De Maele Geraardsbergen Amerikaanse Omslag 1 Uitgelicht

De “Amerikaanse omslag” heeft een formaat van 114 x 229 mm. Het is een van de meest voorkomende formaten. Hij is geschikt om een standaard A4 brief netjes in drie gevouwen te verzenden. Ook de standaard uitnodigingen van 210 x 100 mm passen hierin perfect.

U kan deze omslagen bestellen met venster rechts, met venster links of zonder venster. Ook zijn verschillende papiertypes mogelijk! Kom gerust langs om al onze mogelijkheden te bekijken.

Op alle licht gekleurde omslagen kunnen wij ook een digitale personalisatie aanbrengen. Wanneer u een excellijst met uw gewenste adressen aanlevert printen wij deze rechtstreeks op de omslagen. Zo hoeft u geen adressen meer te schrijven. Door toevoeging van het postlogo kan u bovendien ook het kleven van postzegels vermijden (u betaald dan voor de verzending bij afgifte van de omslagen in de post).

Wanneer u zelf een opmaak wenst op te maken hou er dan rekening mee dat u de zone bovenaan (10 mm) niet kan gebruiken (technische beperking). Daarnaast is uw ontwerp ook best conform de postnormen:

Postnorm

(Klik op de afbeelding om in het groot weer te geven)

Amerikaanse omslag

GERELATEERDE PRODUCTEN

GERELATEERDE PRODUCTEN