Waarom kiezen voor van de maele?

Drukkerij Van De Maele Persoonlijke Service Icon Hands

PERSOONLIJKE SERVICE

drukkerijvandemaele-leveringstermijn-icon-1-cyaan

KORTE LEVERINGSTERMIJN

drukkerijvandemaele-kwaliteit-icon-cyaan

HOGE
KWALITEIT

drukkerijvandemaele-concurrentie-icon-cyaan

MARKTCONFORME PRIJZEN

Drukkerij Van de Maele bestaat reeds 4 generaties. De “typo” drukkerij die in de vorige eeuw werd opgestart voor het bedrukken van sigarendoosjes, is sedert 1990 uitgegroeid tot een “offset” drukkerij.

Het familiebedrijf van “vader op zoon” verhuisde in 1995 van het centrum te Geraardsbergen naar de industriezone. Meteen daarna werd het machinepark uitgebreid met de modernste technologie en werd het aanbod aan drukwerk vervolledigd. Ons bedrijf kende een duidelijke stijging van zowel de kwaliteit als van de productiviteit.

Het volledige productieproces wordt afgestemd op uw verwachtingen. De zaakvoerders,
Koen en Ann Van de Maele - Grisez, zetten zich ten volle in voor uw drukwerk en staan garant voor een nauwkeurige opvolging van al uw wensen. Wij kiezen voor een persoonlijke service en begeleiden uw drukwerk dan ook zeer zorgvuldig. Ook wanneer u zelf geen computerexpert bent kan u bij ons terecht voor een service op maat.

We garanderen onze klanten korte leveringstermijnen, drukwerken van hoge kwaliteit en concurrentiële prijzen. Deze troeven danken we aan investeringen in hoogtechnologische uitrusting, aan een forse uitbreiding van de opslagcapaciteit en aan een hoge productiviteit. Daar willen we met onze medewerkers in groeien om de diensten naar onze klanten snel maar nog steeds kwalitatief uit te voeren. Indien u het wenst kunnen wij onze mogelijkheden komen toelichten tijdens een vrijblijvend bezoek op afspraak bij u ter plaatse.

contactpersonen

 

KOEN VAN DE MAELE

offertes • planning • technische info


ANN

administratie • boekhouding


ONZE DIENSTEN

 
We bieden u een ruim assortiment aan drukwerk, huisstijlen, reclamedrukwerk, verenigingsdrukwerk, nieuwsbrieven en nog veel meer met een hoogwaardige afwerking.
prepress

PREPRESS

offset

OFFSET

digitaal

DIGITAAL

afwerking

AFWERKING

logistiek

LOGISTIEK

afwerking

AFWERKING

logistiek

LOGISTIEK

ENKELE TOPPERS

ENKELE TOPPERS