ONZE DIENSTEN

 
We bieden u een ruim assortiment aan drukwerk, huisstijlen, reclamedrukwerk, verenigingsdrukwerk, nieuwsbrieven en nog veel meer met een hoogwaardige afwerking.

PREPRESS

prepress

OFFSET

DIGITAAL

AFWERKING

LOGISTIEK

afwerking

AFWERKING

logistiek

LOGISTIEK

PREPRESS

Onze prepressmedewerker zorgt voor de omzetting van uw idee naar een grafisch ontwerp. Onze creativiteit zorgt ervoor dat uw drukwerk het communicatiemiddel bij uitstek wordt. In de ontwerpafdeling beschikken we over een workflow om als professioneel grafisch bedrijf te functioneren. Steeds passen we de computers en software aan. Multipress voor het dagelijks databeheer, Indesign, Illustrator en Photoshop voor de realisaties van al uw ontwerpen. PDF professional voor de controle en ApogeeX voor het doorsturen naar de drukpersen. Prinect voor het verwerken op de pers van uw drukwerk.
Of het nu gaat over handels-, horeca-, marketing-, reclame-, verkiezings-, familie- of gelegenheidsdrukwerk, steeds heeft u het laatste woord. Huisstijlontwikkeling, vormgeving, logo-ontwerp, zijn slechts enkele facetten waarvoor u op ons beroep kan doen.
Het is natuurlijk ook mogelijk om ons uw eigen ontwerp te bezorgen - ready for print. Wij werken uw wensen uit. Steeds wordt u een proefdruk voorgelegd. Pas na uw goedkeuring wordt de opdracht uitgevoerd.


ENKELE TOPPERS

ENKELE TOPPERS