Uitnodigingen

Drukkerij Van De Maele Geraardsbergen Uitnodigingen Uitgelicht

Drukkerij Van De Maele Geraardsbergen Uitnodigingen Uitgelicht

Uitnodigingen maken wij op elk gewenst formaat. Grote of kleine oplagen, business of particulier, alles is mogelijk.

Afhankelijk van de hoeveelheid te communiceren informatie kunnen wij kiezen voor een enkele kaart met bedrukking op de voorzijde, voor & achterzijde of een gevouwen kaart. Voor het formaat is het handig om ook te kijken naar de omslagen (“buiten formaat” kost uw verzending immers veel meer voor de post) Daarom werken wij vaak naar een afwerking van 210 x 100 mm. Alle formaat omslagen onder een hoogte van 12,5 cm vallen binnen het minimum tarief bij B-Post.

U kan een eigen ontwerp aanleveren of onze prepressafdeling gaat voor u aan de slag. Detoureren van foto’s en het combineren van alle elementen doen wij met de nodige ervaring.

Wenst u uw uitnodiging een extra uitstraling te geven, informeer dan zeker eens naar onze speciale afwerkingstechnieken. Afgeronde hoeken, silkytouch laminering, thermografiche bedrukking in bv goud, het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden.

Ook uw papierkeuze is van groot belang. Kiest u voor een glad papier of een speciaal structuurpapier...

Kom gerust langs voor een persoonlijke uitleg en keuze in onze diverse catalogie. Wij tonen u graag onze gerealiseerde voorbeelden.

Collecties


GERELATEERDE PRODUCTEN

GERELATEERDE PRODUCTEN