Geboortedrukwerk

Drukkerij Van De Maele Geraardsbergen Gk2kl Uitgelicht

Drukkerij Van De Maele Geraardsbergen Gk2kl Uitgelicht

Gk Egon Gk Ray Dino Stickertjes Banner Gk Jerome Gk Met Eigen Foto Tot Tekening Tuur Theo Van Gijsegem

Een baby op komst? Proficiat!
Een heugelijke gebeurtenis die toch ook heel wat planning en opvolging vraagt. Bij drukkerij Van de Maele hebben we jaren ervaring om u bij te staan en van professioneel advies te voorzien.

Wij werken met verschillende catalogie en bieden hier steeds de nieuwste collecties aan. U kunt deze boeken ook lenen en thuis rustig inkijken.

Daarnaast bieden wij via onze eigen ontwerpafdeling de mogelijkheid om een uniek kaartje op maat aan te maken. Ook hier kan u ons ruim archief raadplegen en samen met de verantwoordelijke een geschikt thema kiezen. Werken met eigen foto’s of tekeningen, alles is mogelijk.
Kijk ook bij onze verwerkingstechnieken om uw kaartjes een extra toets te geven!
Afgeronde hoeken, goud opdruk, zwelinkt...

Wij maken alles op in uw stijl zodat alle drukwerken bij elkaar passen.
- Geboortekaartjes
- Babyborrelkaartjes
- Doopsuikerkaartjes
- Stickertjes, kartonnetjes of andere voor uw doopsuiker
- Misboekje voor de doopviering ...

Uw omslagen bezorgen wij steeds vooraf zodat u uw adressen voor de bevalling al kan opschrijven. Ziet u tegen dit schrijfwerk op? Dan kunnen wij aan de hand van een correct aangeleverde excellijst ook uw adressen op de omslagen drukken. (zie ook mailing)

Bij ons hoeft u bovendien niet lang te wachten op uw kaartjes, wij zorgen dat alles vooraf klaarstaat zodat u na het doorgeven van de laatste gegevens, u vaak dezelfde dag nog uw kaartjes mag afhalen. Geboortedrukwerk is steeds prioritair!

Vraag vrijblijvend meer info!

Collecties


GERELATEERDE PRODUCTEN

GERELATEERDE PRODUCTEN