Mailing

Drukkerij Van De Maele Geraardsbergen Mailing Uitgelicht

Drukkerij Van De Maele Geraardsbergen Mailing Uitgelicht

Op alle licht gekleurde omslagen kunnen wij een digitale personalisatie aanbrengen. Wanneer u een excellijst met uw gewenste adressen aanlevert printen wij deze rechtstreeks op de omslagen. Zo hoeft u geen adressen meer te schrijven. Door toevoeging van het postlogo kan u bovendien ook het kleven van postzegels vermijden (u betaald dan de post bij afgifte van de omslagen voor verzending).

Voor de aangeleverde excellijst is het belangrijk dat de eerste rij een omschrijving bevat van de gegevens in de kolommen. Alle gegevens die u wenst op een aparte lijn te plaatsen dienen in een aparte kolom te komen. De tekst wordt ingeladen, ook het gebruik van hoofdletters en dergelijke wordt gekopieerd (het lettertype en de plaats op de omslag kunnen wij bepalen).

excel voorbeeld

Uw omslag is verder volledig personaliseerbaar, met een lichte achtergrondafbeelding, uw logo & adresgegevens. Wij kunnen uw uitnodiging en omslag perfect op elkaar afstemmen, tot 1 geheel.

Wij kunnen aflopend drukken BEHALVE een zone van 10 mm grijperwit. Deze zone nemen wij het liefst bovenaan (de zijde van de klep).

Wanneer u zelf een opmaak wenst op te maken hou je best ook rekening met de regels van de post, de zogenaamde postnormen:

Mailing

GERELATEERDE PRODUCTEN

GERELATEERDE PRODUCTEN