Bedrijfsbezoek Sint-Paulusinstituut 2024

Coverfoto Nieuwsbrief Sint Paulus Januari 2024

Coverfoto Nieuwsbrief Sint Paulus Januari 2024Donderdag 25 januari 2024 kwam de schoolbus van het Sint-Paulusinstituut tot 3x langs bij onze drukkerij. De leerlingen van 4 bedrijfswetenschappen (23 lln), 4 economische wetenschappen (14 lln) en 4 bedrijf en organisatie (16 lln) brachten ons per klasgroep een begeleid bezoek.

Na het onthaal, de youtube voorstelling van de mediacampagne “De Indrukmakers” van Febelgra en ons eigen bedrijfsfilmpje werden ze door onze burelen begeleid met naast meer info i.v.m. onze mogelijkheden ook oog voor het verleden en de evolutie binnen de grafische sector.
Onze prepress medewerker gaf meer uitleg over het ontwerp, ook hier zijn dankzij de opkomst van de artificiële intelligentie in het proces nieuwe mogelijkheden. Daarna werd de digitale printing en de verwerking naar platen voor uitvoering op de drukpers verder toegelicht.
Vervolgens trok de rondleiding door de werkplaats waar medewerkers naast beide drukpersen ook verschillende afwerkingsmachines lieten draaien om de ervaring zo compleet mogelijk te maken.

Tot slot werd er een versnapering aangeboden en kreeg iedereen nog een informatiepakket en verjaardagskalender mee naar huis.

Drukkerij Van de Maele zet graag in op de ontwikkeling van onze toekomst door het informeren en inspireren van de jeugd. Wij hopen van harte dat de leerlingen een aangename ervaring hadden en dat ze iets hebben bijgeleerd over de grafiche wereld!
Foto's Schoolbezoek Sint Paulus Herzele

Foto’s Schoolbezoek Sint Paulus Herzele