Voka openbedrijvendag 2023

Coverfoto Nieuwsbrief Openbedrijvendag 2023

Coverfoto Nieuwsbrief Openbedrijvendag 2023


Op zondag 1 oktober 2023 was het “DRUK” in onze drukkerij. Meer dan 750 mensen brachten ons, naar aanleiding van Voka openbedrijvendag, een bezoekje. Het hele team van Drukkerij Van de Maele en enkele enthousiaste vrijwilligers waren van 10 tot 17 uur in de weer om iedereen doorheen ons productieproces rond te leiden met een unieke inkijk op de historiek van het drukken en de nieuwste processen.

Onze persen draaiden en de afwerkingsmachines stonden actief om een echte beleving te creëren. Een gedetailleerd rondleidingsplan en ons team boden extra informatie. Daarnaast haalde onze lokale held Albert Godfroid zijn pen boven om voor al wie dat wenste hun naam in kalligrafie neer te pennen als uniek aandenken aan hun bezoek.

Op het einde van onze rondleiding kreeg iedereen een informatiepakket en kon men de lokale brandweer steunen met de aankoop van hun brandweerkalender (een ontwerp en uitvoering van onze eigen drukkerij!) of met het kopen van een drankje, wat wel gesmaakt werd op deze zonnige dag.

Dit jaar was Geraardsbergen een “Hot Spot”, verschillende bedrijven in en rond Geraardsbergen openden hun deuren, het hele industrieterrein gonsde dan ook van de “bedrijvigheid”.
Foto's Openbedrijvendag 2023

Foto’s openbedrijvendag 2023