Nieuwe verzamelmachine

Drukkerij Van De Maele Nieuw Verzamelmachine En Koen

Drukkerij Van De Maele Nieuw Verzamelmachine En Koen

Drukkerij Van de Maele verrijkt zijn machinepark met een Duplo Booklet Maker DBM 600.

Aangekocht via Sagam - augustus 2017

Onze drukkerij, gevestigd in Geraardsbergen, groeide door de jaren heen van een typo drukkerij naar een stevig uitgeruste offset en digitale drukkerij. Commercieel drukwerk, gelegenheids-en familiedrukwerk alsook pareltjes van verfijnd drukwerk zijn voor ons geen onbekend terrein.

Omdat het geschreven woord of het gedrukte letterverhaal steevast een meerwaarde zal betekenen en behouden, blijven wij ook inzetten op hoogtechnologische apparatuur die de perfecte vertaalslag maakt naar puik uitgevoerd drukwerk met de 'finishing touch' die bepalend is voor een opvallend eindresultaat. Onze nieuwe aanwinst, een Duplo Booklet maker DBM 600, biedt tal van mogelijkheden. De Duplo booklet maker DBM 600 legt de vellen op elkaar, vouwt en hecht die vellenset. Door bijkomend te opteren voor de DKT 200 trimmer wordt aan de kwaliteit van de afgewerkte boekjes nog een extra boost gegeven. De steltijd van de complete configuratie tussen A6 en A4 landscape bedraagt nog maximaal enkele minuten. Met een output van 5000 brochures per uur, zagen wij de productiesnelheid en productiviteit pijlsnel stijgen. Needless to say... wij spelen hiermee stevig in op het groeiend aantal kleine oplages.

Voor deze aankoop werkten wij samen met Sagam. Sagam is voor ons geen onbekend terrein. De flexibiliteit van Sagam is een belangrijke troef: een correcte planning afgestemd op onze productie zodat het drukproces geen enkel ogenblik noch gehinderd noch onderbroken werd. Ook nu konden wij op een goede samenwerking rekenen.