ONZE DIENSTEN

 
We bieden u een ruim assortiment aan drukwerk, huisstijlen, reclamedrukwerk, verenigingsdrukwerk, nieuwsbrieven en nog veel meer met een hoogwaardige afwerking.
PREPRESS

PREPRESS

offset

OFFSET

digitaal

DIGITAAL

afwerking

AFWERKING

logistiek

LOGISTIEK

afwerking

AFWERKING

logistiek

LOGISTIEK

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

  • Wenst u een groter pakket te versturen, dan heeft u nood aan een zakomslag. Ook deze kunnen wij bedrukken. Met of zonder venster en op verschillende formaten.
  • Een display zet uw folder of product extra in de kijker. Kom gerust langs met uw product dan kijken we samen naar een gepaste display. Onze ontwerpafdeling beschikt bovendien over de nodige expertise om u een display aan te maken op maat.
  • Een scheurfolder is zoals het woord het zegt een folder waar delen uit “gescheurd” kunnen worden. Dit scheuren verloopt netjes dankzij de kleine perforatielijnen die wij aanbrengen.
  • Wij beschikken over een vergunning voor het drukken van BTW boekjes. De opmaak gebeurt steeds door ons intern. Hiervoor dient u de naam van uw onderneming door te geven, alsook de naam van de zaakvoerder, het adres en uw BTW nummer.
  • Deze stevige kartonnen map lijkt op een kleine boekentas met plaats voor verschillende dossiers en bundels. Met de handige velcro sluiting gaat ze makkelijk open en toe.
  • Onze bureelonderleggers zijn standaard 600 x 400 mm en bevatten ongeveer 40 bladen. Onderaan is een stevige karton voorzien en vooraan zijn de bladen vastgelijmd (afscheurbaar). Wenst u een ander formaat, dikkere of dunnere onderleggers dan is dat uiteraard bespreekbaar.
  • Wij maken tijdschriften in alle vormen en maten! Onze eigen prepress afdeling zorgt voor een professioneel ontwerp (inclusief eventuele fotobewerking). Verzorgt u graag zelf de opmaak, ook dan kan u bij ons terecht, met een drukklare file of een basisfile die wij verder optimaliseren voor druk.
  • Een 4-luik folder is zoals het woord het zelf aangeeft een folder in 4 pagina’s gevouwen. U heeft dan 8 te bedrukken zijden (voor en achterzijde) Dit kan op elk door u gewenst formaat. Populair zijn de zakkalenders die een afgewerkt formaat ter grote van een bankkaart opleveren maar elke andere variatie is uiteraard ook mogelijk.
  • Een notablok is niet alleen intern in uw bedrijf een handig product. Het is ook een leuk gadget dat mensen ook effectief lang gebruiken waardoor uw reclame lang zichtbaar is.
  • Voor stempels, extra inktkussens en tekstplaatjes kan u bij ons terecht.
  • Wij beschikken over een kapvorm voor het uitsnijden van deze leuke maskertjes. Zoals u ziet is met een beetje creativiteit meer dan een afbeelding mogelijk binnen dezelfde uitkapping. Er kan ook altijd op onze afbeeldingen verder gewerkt worden door het promo hoedje aan te passen met uw reclame.
  • Met een display plaatst u uw product extra in de kijker en kan u uw klant nuttige informatie meegeven. Deze display beschikt over een aparte promo karton die de aandacht trekt en leesbaar blijft ook als de display wordt opgevuld.

ONZE DRUKKERIJ IN DE KIJKER

05/02/2024
Coverfoto Nieuwsbrief Sint Paulus Januari 2024

Bedrijfsbezoek Sint-Paulusinstituut 2024

Donderdag 25 januari 2024 kregen 3 klassen van het Sint-Paulusinstituut een rondleiding doorheen het bedrijf.
24/01/2024
Coverfoto Nieuwsbrief Openbedrijvendag 2023

Voka openbedrijvendag 2023

Zondag 1 oktober 2023 nam drukkerij Van de Maele deel aan Voka openbedrijvendag. Meer dan 750 mensen kregen een rondleiding doorheen het bedrijf.
27/10/2023
Foto Nieuwsbrief Website Techniekacademie

Techniekacademie 2023

Op woensdag 11 oktober 2023 kreeg drukkerij Van de Maele opnieuw bezoek van de Techniekacademie uit Lierde. Dit initiatief laat kinderen tussen de 10 en 12 jaar proeven van techniek via concrete projecten en bedrijfsbezoeken.

IK BEN OP ZOEK NAAR